pátek 7. listopadu 2014

Photo Day


O víkendu jsme byly s mojí kamarádkou Ady v Praze (myslím jako v centru). Má youtube kanál takže se určitě podívejte (LooksByAdele). Chtěly jsme si udělat takovej den, kdy budeme fotit a jen tak se procházet. Sešli jsme se asi kolem jedný hodiny na muzeu a nejdřív jsme šly do kfc, kde si Ady dala jídlo :D. Potom jsme se prošly dolů po václaváku a došly až na staromák. Tak jsme si udělaly nějaké fotky a ještě jsme se podívaly po okolí. 


Chtěly jsme se od někoho nechat vyfotit, ale nebyli tam skoro žádní češi, nechaly jsme se tedy vyfotit od nějaké cizinky. Vypadalo to, že paní vůbec neuměla s foťákem, vyfotila nám jenom rozmazané hlavy a za náma už nic nebylo vidět, takže jsme si fotky nakonec musely udělat samy. Potom jsme měly chuť na nějaké pití, tak jsme si došly do starbucku, který jsme hledaly asi půl hodiny a nakonec jsme šly do toho na václaváku. Já si dala caramel cream frapuccino, ale vůbec to tak nechutnalo. Bylo to spíš vanilkové, ani to ne, vlastně to moc žádnou chuť nemělo. A Ady si koupila vanilkové frapuccino a to už bylo dobré. Proseděly jsme tam asi dvě hodiny. Potom jsme si šly koupit vodu VOSS a koupily jsme si ty malé lahvičky, ty jsou nejhezčí. Byla už docela tma a nechtěly jsme přijít domu pozdě a tak jsme se už rozdělily a každá jela sama domu. Byl to super den a určitě ho někdy zopakujem :). Jinak to Ady vlogovala, takže se můžete na video podívat tady.








2 komentáře:

  1. vypadá to, že jste si den skvěle užily :) ve Starbucku jsem ještě nikdy nebyla, možná to je tím, že u nás ho nemáme a výjezdy mimo město moc často nepodnikám :D ps: sluší vám to :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vážně super fotky! Vidím že jste si to užily! :)
    annatruksa.blogspot.com

    OdpovědětVymazat